Dekktester

Du er her

Finn produkter
Norsk (bokmål)

VINTERDEKK - EU MILJØMERKING OG SAMMENLIGNING AV EGENSKAPER

Posted by:tire specialist1

EU VERDIENE UTFØRT PÅ TROMMEL OG LABORATORIE-UNDERLAG AVVIKER FRA VIRKELIGHETEN PÅ NORMALE VEIER

EU-verdiene måles på en laboratorie-asfaltbetong som er ganske forskjellig fra den asfalten vi faktisk kjører, og dette forholdet er hovedårsaken til avvikene mot faktiske målinger. Det har blitt hevdet fra noen produsenter at den nordiske asfalten er annerledes en test-asfalten og dette er årsaken til avvikene. Rullemotstand i dekkene måles mot en trommel, hvor stive dekkstammer gjør det godt på trommel, men dårlig på grov asfalt.

SOMMERDEKK TEST 2015

Posted by:tire specialist1

SOMMERDEKK TEST 2015 - DEN PERFEKTE BLØFF?

 

GÅ TIL SOMMERDEKK TEST 2016 VED Å KLIKKE PÅ BILDET UNDER

Sommerdekk-test-NAF-2016

 

Det kan virke som mange mener at dekktestene som publiseres og som har blitt publisert de siste tiårene er ''kjøpt og betalt'' og/eller er juks og bedrag. Sterke ord, og artikkelforfatter har notert seg disse uttalelsene, og blitt litt mer enn gjennomsnittlig interessert i faktum. Det kan i utgangspunktet virke som en helt umulig oppgave å komme til bunns i hva som egentlig skjer under disse dekktestene, og hvordan alle karakterene settes.

05 September
0

TEST AV VINTERDEKK 2014 / 2015

Posted by:admin

DEKKTEST : DE BESTE VINTERDEKKENE, PRISTEST AV VINTERDEKK OSV. ER DISSE TESTENE BASERT PÅ FAKTUM, ELLER BLIR VI FORLEDET TIL Å KJØPE FEIL DEKK MED LAVERE LEVETID ?

Når vi spør kundene hva de mener om vinterdekktester, har vi to grupper. Den ene gruppen vet lite om dekk og er lite interessert i dekk, og derfor støtter seg til hva som markedsføres som testvinner.

Den andre gruppen er derimot litt mer interessert og oppgir mange ulike, men velbegrunnende argumenter for at årets dekktest er en fordreining av virkeligheten, og tar avstand fra dekktesten. "En fornærmelse mot intelligensen til normale mennesker" er en av mange slagferdige uttalelser. 

Vi må forsåvidt si oss enig i et slikt utsagn, og noen begrunnelser belyses i denne artikkelen.

Abonner på vårt nyhetsbrev.
Du kan enkelt velge din kategori.

Kort om oss

COVID-19 INFO HER

Safe Bil AS ble etablert i 2012 i den hensikt å utvikle programvare og kunnskapsbase for bransjen. Selskapet har en solid eierstruktur med NOK 4,0 mill. i AS kapital i tillegg til ansvarlige lån og garantier. Bedriftens formål er å tilby de mest riktige løsningene for dekk og felger, samt til konkurransedyktige priser via konfiguratoren her på nettsiden. Configuratoren utvikles av et søsterselskap og det nye ERP/CRM systemet Odoo utvikles av safeconsulting.no og tilpasses i samarbeid med oss som daglig jobber i selskapet. Teamet i Safe Bil er erfarne ingeniører, økonomer og IT-spesialister i en fin miks. Vi samler opp kunnskap og fagdata hver dag, og dette legges fortløpende inn i databasene hvor vi bygger søkbarhet for kombinasjoner av bilmodeller, bilder, artikler, felger og dekk. For hver ny dag blir nettsiden litt bedre….og varene litt billigere.

 

Åpningstider oktober/november 2020

Fredrikstad 

Åpningstider Butikk / Dekkverksted:
 
Mandag: 08.00-17.00
Tirsdag: 08.00-17.00 
Onsdag: 08.00-17.00
Torsdag: 08.00-17.00
Fredag : 08.00-16.00
Lørdag 31.okt : 09.00-13.00
 
OBS! Vi har stor pågang nå på telefon og i butikk og noe lengre behandlingstid. Vi oppfordrer alle til å booke time og lage seg tilbud på nettsiden.
Hjulskift i høysesong kun ved salg av dekk/felg.

Oslo 

Åpningstider Butikk / Dekkverksted:
Mandag  - torsdag : 09.00-17.00
Fredag: 09.00-15.00
Lørdag 31.okt: 10.00-14.00
 
OBS! Vi har stor pågang nå på telefon og i butikk og noe lengre behandlingstid.
Vi oppfordrer alle til å booke time og lage seg tilbud på nettsiden
Vi har ikke drop-in i oktober-november. 
Hjulskift i høysesong kun ved salg av dekk/felg.
 

Kontakt oss


Butikk Fredrikstad / Dekkverksted


Butikk Oslo / Dekkverksted