DEKK OG FELG SARPSBORG. BESØK NORDENS BILLIGSTE UTSALG PÅ SELBAK

Posted by:tire specialist1

FOR DEG SOM BOR I SARPSBORG OMRÅDET ER DET MYE Å SPARE PÅ DEKK OG FELGER VED Å BESØKE MEGAHJULS LAGERUTSALG PÅ SELBAK

Se hele utvalget, priser og lagerhold på nettsiden. Mer enn 50.000 dekk og felger på lager til enhver tid, og til priser som ligger godt under tradisjonelle dekkforhandlere. Her kjøper du direkte fra importør og grossist, til nettbutikkprisen. Lagersystemet som du ser på nettsiden er knyttet opp Europas største logisitkkhub for dekk og felger, og levering til våre butikkutsalg i Norge skjer ukentlig.

VELDIG MYE Å SPARE PÅ Å HANDLE I LAVSESONG

I lavsesongene leverer vi anbefalte vinterdekk og sommerdekk gratis montert på felg, i tillegg til at prisene er lavere enn i sesong. Anbefalte vinterdekk (de tryggeste dekkene med drenering og godt våt grep) ser du på nettsiden, og du ser alle servicekostnader ved å velge dekket. i Lavsesongen for vinterdekk, april-juni, monterer vi anbefalte vinterdekk på dine felger gratis. Husk av vinterdekkene har lavest pris i april-mai, og så stiger prisene jevnt frem mot høysesong. Anbefalte sommerdekk monteres gratis på felg i periode desember-februar.

Se det enorme utvalget og gå direkte til konfiguratoren ved å klikke på bildet under.

Nordens største utvalg av felger til Tesla finner du her

VIKTIGE TIPS ARTIKLER SOM DU KAN HA MYE NYTTE AV

Tipsartiklene finner du ved å klikke på bilene nedenfor. Artiklene bygger på faktiske målinger og testkjøringer som alle kan etterprøve, i motsetning til dekktestene som publiseres, og som ikke finnes i bl.a. Nord-Amerika hvor feilaktig salgsinformasjon kan blir kostbart, slik som for eks. VWs ''dieselgate''. Bløffen ble kostbar i USA, men tilnærmet kostnadsfri i Europa. Dekktestene i Europa og Norge kan sidestilles med ''dieselgate''.

Det er viktig å bygge opp kunnskap om vinterdekk slik at man kan velge trygge dekk

DE GODE HELÅRSDEKKENE ER VINTERDEKK SOM TÅLER SOMMERVARMEN

De beste helårsdekkene er vinterdekk med drenering som tåler sommervarmen

 

Produktliste